Το ξενοδοχείο Ανδρομέδα βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Κρυονέρι στην Καρδίτσα. Πρόκειται για μία νεόκτιστη μονάδα, φτιαγμένη με γούστο και σεβασμό στην τοπική παράδοση. Η εύκολη πρόσβαση, η ζεστή φιλοξενία και η αίσθηση του καινούργιου εγγυώνται μία ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.

Οι χειροποίητες πίτες της κυρίας Χριστίνας αλλά και τα ντόπια ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του πρωινού, αποκλειστικά με προϊόντα δική μας καλλιέργειας και παραγωγής, θα μετατρέψουν την διαμονή σας σε αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού.

Χτισμένο σε απόσταση αναπνοής από τη Λίμνη Πλαστήρα προσφέρεται για εξορμήσεις, ενώ το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου απέχει 50 χιλιόμετρα.

 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Το ξενοδοχείο Andromeda διαθέτει 12 ευρύχωρα δίκλινα δωμάτια, κάποια εκ των οποίων μπορούν να διαμορφωθούν για οικογένειες τριών ή τεσσάρων ατόμων.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Λίμνη Πλαστήρα, ένα τοπίο τόσο ζωντανό που κάνει τον κάθε επισκέπτη να φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το πανέμορφο χωριό Κρυονέρι είναι κτισμένο σε υψόμετρο 850μ. στον ορεινό όγκο των Αγράφων σε μικρή απόσταση από τη Λίμνη Πλαστήρα. Η Λίμνη Πλαστήρα πήρε την θέση του «Ταυρωπού» ποταμού που αργοκυλούσε νότια για να συναντήσει τον Αχελώο. Απέχει 22 χλμ. από την Καρδίτσα, 37 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα και περίπου 60 χιλιόμετρα από τα Μετέωρα. Το 1935 το χωριό πήρε το σημερινό του όνομα, Κρυονέρι, αφήνοντας πίσω την παλιά του ονομασία, Τσιφλίκι. Σήμερα το Κρυονέρι είναι από τα πιο μαγευτικά χωριά γύρω από την λίμνη με πυκνή βλάστηση, άφθονα νερά και φρέσκα κηπευτικά προϊόντα.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό καθότι βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και σχεδόν ισαπέχει από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη κάνοντάς την να φαντάζει ιδανική για μια απόδραση ακόμα και ένα απλό Σαββατοκύριακο.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: +302441 092629

Email: info@andromedahotel-plastira.gr

Διεύθυνση: Κρυονέρι, Λίμνη Πλαστήρα,

Καρδίτσα,Τ.Κ. 43067

SOCIAL MEDIA